Sveitsi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Sveitsi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Sveitsi-Venäjä-ottelu on ehdottomasti sunnuntai-illan herkkupala. Katso kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaisen live streamin avulla.

Sveitsi-Venäjä 19.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Viime vuonna MM-finaaliin selvinnyt Sveitsi on jatkanut jälleen tänä vuonna mainioita otteitaan, sillä joukkue on kerännyt viidestä ottelusta 12 pistettä. Ainoa tappio tuli lauantaina Ruotsille, joka joutui äärimmäisen tiukille aggressiivisen Sveitsin kanssa. Tre Kronor sai kuitenkin kaavittua voiton numeroin 4-3.

Vaikka Venäjä ei ole hävinnyt turnauksessa ainuttakaan ottelua, niin helpolla tähtisikermä ei tule pääsemään, sillä Sveitsin työteliäs joukkue ei tule antamaan mitään helpolla. Jos Ruotsin ja Sveitsin välinen ottelu oli yksi kisojen viihdyttävimmistä, niin samaa on varmasti luvassa, kun Sveitsi ja Venäjä kohtaavat.

Tässä ottelussa taistellaan myös erittäin isoista pisteistä, sillä Sveitsille tappio tietäisi kärkisijojen karkaamista, joten maa joutuisi taistelemaan Tshekin kanssa sijoista 3-4. Se puolestaan tarkoittaisi sitä, että puolivälierissä vastaan asettuu ennakkoon kovempi joukkue. Kaiken lisäksi ottelu pelattaisiin vielä Kosicessa, joten Sveitsi joutuisi vaihtamaan majapaikkaa.

Puolestaan Sveitsin voitto mutkittaisi lohkon tilanteen todella kimurantiksi, sillä huippumaat olisivat pelanneet rajusti ristiin.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut