Sveitsi sai painajaismaisesti lunta tupaan – oma maali ja veskarin pieleen mennyt seikkailu näkyivät tulostaululla

Sveitsi-USA MM 2022

Sveitsi koki painajaismaisia takaiskuja MM-puolivälierässä, kun puolustaja teki oman maalin ja maalivahti mokasi vastaantulonsa.

Samalla, kun koko kiekkoileva Suomi seurasi Leijonien taistelua Slovakiaa vastaan, pelattiin Helsingissä samaan aikaan Sveitsin ja USA:n välistä puolivälieräottelua, jossa A-lohkon voittanut Sveitsi joutui pahaan liemeen painajaismaisella tavalla.

Ensimmäinen karu käänne osui kohdalle, kun USA pelasi ylivoimaa, kiekko toimitettiin maalille ja Sveitsin Calvin Thürkauf potkaisi kiekon epähuomiossa omaan maaliin.

Mainos alkaa:

Yksi ilmainen takaisku olisi riittävän paha asia näin pienten marginaalien pelissä, mutta Sveitsin maalivahti Leonardo Genoni aiheutti vahingossa joukkueelleen lisää ongelmia. USA:n Adam Gaudette jahtasi Sveitsin alueelle pelattua irtokiekkoa ja Genoni päätti lähteä maaliltaan vastaan.

Hän arvioi tilanteen täysin väärin ja Gaudette yllätti hänet totaalisesti viemällä kiekon. Gaudette liukui ohi hölmistyneen Genonin ja viimeisteli nöyryytyksen sijoittamalla kiekon tyhjään reppuun.

USA johti ottelua toisessa erässä yhä maalein 2-0.

Sveitsi joutuu epäonnekkaasti tappiolle, kun Calvin Thürkauf potkaisee kiekon epähuomiossa omaan maaliin:

https://twitter.com/HockeyNewsHub/status/1529880437505630208

USA:n Adam Gaudette uunottaa hölmösti vastaan lähtenyttä Sveitsin Leonardo Genonia:

https://twitter.com/HockeyNewsHub/status/1529883457547120645

Katso myös: Ruotsi suli käsittämättömästi – Kanada kiri kolmannessa erässä kolmen maalin takaa tasoihin ja voitti jatkoajalla


Joukkueet: ,