Sveitsi – Suomi ilmaiseksi Viafree-palvelusta – näin aukeaa live stream

Sveitsi Bulgaria-Suomi Huuhkajat
Kuva: Getty Images

Sveitsi ja Suomi kohtaavat keskiviikkona harjoitusottelussa, joka valmistaa molempia maita kohti kesäkuussa alkavia jalkapallon EM-kisoja. Matsi käynnistyy TV:stä klo 21:45.

Suomi aloitti jalkapallon MM-karsinnat kahdella tasapelillä, joten startti oli kelvollinen. Keskiviikkona ei pelata pisteistä, joten lähtökohdat ovat vapautuneemmat. Kuitenkin panoksia riittää, sillä useampi uusi pelaaja saa näytönpaikan ja pelaa jopa paikasta kisakoneeseen, kun jalkapallon EM-kisat alkavat.

Kierrätystä on taatusti luvassa, joten MM-karsinnoissa nähdyt runkopelaajat siirtyvät varmasti lepovuoroon ja Marcus Forssin kaltaiset lupaukset saavat mahdollisuuden näyttää.

Mainos alkaa

Mielenkiintoinen matsi on taatusti luvassa, sillä Sveitsi kuuluu ehdottomasti Euroopan kärkimaiden joukkoon. Tuloksesta kuitenkin pelataan, vaikka pisteitä ei ole tarjolla. Samalla tämä on tosiaan yksi tärkeimmistä näytönpaikoista, joten suomalaispelaajat hyökkäävät nälkäisenä viheriölle.

Sveitsin ja Suomen väliset futismatsit eivät ole suinkaan arkipäivää, sillä edellinen koitos pelattiin vuonna 2008, jolloin päädyttiin Sveitsin 1-0-voittoon. Pääseekö Huuhkajat nappaamaan revanssin?

Näin katsot Sveitsi – Suomi-ottelun TV:stä

Viasat ja Viaplay omistavat Suomen MM-karsintojen tv-oikeudet, kuten myös Huuhkajien harjoituspelien oikeudet. Tämän lisäksi Suomen peleihin on tarjolla myös ilmainen vaihtoehto, sillä Viasatin Viafree.fi-palvelu lähettää kaikki Suomen karsintapelit sekä harjoitusottelut maksutta.

Mikäli et omista maksullista Viasatia tai Viaplayta, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä Viafree-palvelun kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Sveitsin ja Suomen välinen ottelu on ohjelmassa keskiviikkona klo 21:45.