Sveitsi ja Saksa taistelevat MM-kisoissa mitalipeleihin pääsystä

Sveitsin Sveitsi Venäjä live stream mm-kisat 2021 - pallomeri.net

Jääkiekon MM-kisoissa nähdään mielenkiintoinen puolivälierä, kun Sveitsi ja Saksa taistelevat välieriin pääsystä. Tässä live stream otteluun!

Näin katsot Sveitsi – Saksa -ottelun

Välierissä tullaa näkemään yksi mukavan erilainen maa, sillä se on varmaa, että joko Sveitsi tai Saksa pelaa tänä vuonna mitaleista. Kummallakin on yhtäläiset mahdollisuudet voittoon, joten luvassa on todella tasainen taisto. Sveitsillä on ehkä materiaalinsa puolesta hienoinen etu, mutta Saksan tiivis ja uhrautuva viisikkopelaaminen antaa maalle loistavat pohjat menestykseen.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen MM-kisoista on vuodelta 2015, jolloin Sveitsin voittonumerot olivat 1-0. Tämän jälkeen on pelattu useampia harjoitusotteluita ja olympialaisissakin nähtiin keskinäinen, mutta MM-tasolla tiet eivät ole kohdanneet.

Eteneekö Toni Söderholmin ja Ville Peltosen valmentama Saksa välieriin vai onko Sveitsi liian kova pala?

Maiden välinen kamppailu käynnistyy torstaina klo 16:15.

Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!