Video: Sveitsi jysäytti jättiyllätyksen ja pudotti Ranskan – Kylian Mbappe oli todellinen epäonnen soturi

Kylian Mbappe Ranska / Pallomeri.net

Hallitseva maailmanmestari Ranska lähti laulukuoroon, kun Sveitsi voitti ottelun rankkareilla. Kylian Mbappe missasi ratkaisevan pilkun.

EM-kisojen toistaiseksi massiivisin yllätystulos näki päivänvalon varhain tiistaina, kun Sveitsi tiputti Ranskan jatkosta valtavan trillerin jälkeen.

Ranska näytti menevän toisella jaksolla jo menojaan, kun Paul Pogba teki tilanteeksi 3-1, mutta sisukas Sveitsi kairasi pelin vielä tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoajan toisella jaksolla Ranskan supertähti Kylian Mbappe pääsi karkaamaan Sveitsin puolustuksen selustaan ja yrittämään maalintekoa jatkoajan parhaasta paikasta. Mbappen laukaus kuitenkin epäonnistui karusti.

Ottelu venyi lopulta rangaistuspotkukilpailuun asti. Kisa eteni tasatahtiin aina viidenteen pariin asti siten, että jokainen pelaaja onnistui pilkulta. Mbappelle osui vuoro viidennen kierroksen tasoittavana laukojana, eli tilanne oli tulos tai ulos.

Parissa aiemmassa Ranskan pilkussa lähelle päässyt Sveitsin maalivahti Yann Sommer poimi Mbappen rankkarin ja Sveitsi leimasi lippunsa puolivälieriin, kun Ranska joutuu palaamaan kotiin rankkaritappio niskassaan.

Kylian Mbappe missaa jatkoajan parhaan maalipaikan:

Mbappen kohtaloksi osui myös ratkaiseva rankkarin missaus:

Katso myös: Video: Karim Benzema esitteli uskomattoman haltuunoton ja maalin


Pelaajat:
Joukkueet: ,