Blick: Mielenkiintoinen paljastus MM-kisojen kulisseista – Sveitsi käytti hypnotisoijan palveluksia

Sveitsi

Sveitsiläislehti Blick teki erikoisen paljastuksen. Lehti kertoo, että Sveitsi käytti hypnotisoijaa ennen puolivälieräottelua.

Sveitsiläislehti Blick uutisoi, että MM-kisoissa välieriin tiensä raivannut Sveitsin maajoukkue käytti matkan varrella erikoisempia keinoja pärjätäkseen. Blickin mukaan joukkue on saanut avukseen hypnoositerapiaan erikoistuneen Adrian Brünggerin, joka lennätettiin kisapaikalle Tshekin Ostravaan ennen torstaina pelattua puolivälieräottelua Saksaa vastaan.

Blickin mukaan Brüngger vietti jo viikon joukkueen kanssa Sveitsissä ennen turnausta ja on ollut ryhmän käytössä myös Prahassa ennen tämänpäiväistä välieräottelua Kanadaa vastaan.

Mainos alkaa:

Sveitsin pääsarjassa pelaavaa käsipallojoukkuetta Pfadi Winterthuria aiemmin valmentanut Brüngger oli Blickin mukaan tärkeässä roolissa Saksa-ottelun alla ja piti joukkueelle ryhmäterapiaistunnon keskiviikkona. Sveitsi pääsi torstaina eroon MM-kisojen puolivälierä- ja Saksa-peikoistaan voittamalla ottelun maalein 3-1.

Blick kertoo Brünggerin innostuneen hypnoosin tarjoamista mahdollisuuksista urheilussa vuonna 2010 valmentaessaan Pfadi Winterthuria. Hän sai sen avulla kriisitilaan ajautuneen joukkueen kurssin kääntymään. Winterthur pelasi lehden mukaan kauden toisella puoliskolla kuin eri joukkue ja juhli lopulta tuolla kaudella myös Sveitsin cupin voittoa.

Täyskäännöksestä vakuuttunut Brüngger päätyi kouluttautumaan itsekin hypnoositerapian ammattilaiseksi. Hypnoositerapiassa tavoitellaan poikkeavaa tietoisuuden tilaa, jossa mieli on avoin uuden oppimiseen ja asioiden uudelleen määrittelyyn.

Tsekkaa myös: Jan Rutta kilautti Ruotsin hyökkääjää kyynärpäällä päähän – selvisi käsittämättömällä tavalla ilman jäähyä


Joukkueet: