Video: Sveitsi venyi upeasti alivoimaisena, mutta sössi pilkkukisan karkeasti – Espanja täpärästi välieriin

Sveitsi surkeat rankkarit / Pallomeri.net

Sveitsi kävi todella lähellä jättimäisen yllätyksen järjestämistä, mutta möhli ansaitsemansa mahdollisuuden karmeilla pilkuilla.

Sveitsi oli hyvin lähellä tehdä lähes mahdottoman, mutta lopulta yllätyspaukku osoittautui suutariksi rumalla tavalla, kun Espanja jatkoi välieriin rankkarikisan voitolla.

Sveitsin peli alkoi omalla maalilla. Sen jälkeen sveitsiläiset onnistuivat tasoittamaan pelin 68. minuutilla, mutta vain yhdeksisen minuuttia myöhemmin näytti olevan se lopullinen käänne edessä, kun Sveitsin Remo Freuler ajettiin ulos suoralla punaisella kortilla.

Alivoimakaan ei lopulta häirinnyt sitkeitä sveitsiläisiä ja upeasti pelanneen maalivahti Yann Sommerin johdolla joukkue venyi aina rankkarikisaan asti.

Sekin alkoi Sveitsin kannalta parhaalla tavalla, kun Espanjan Sergio Busquets latasi kisan ensimmäisen yrityksen suoraan tolppaan. Toisella kierroksella alkoi Sveitsin yllätys kuitenkin sulaa käsiin jääpuikon lailla, kun Fabian Schär aloitti löysällä yrityksellään surkeiden rankkareiden sarjan.

Seuraavalla kierroksella Manuel Akanji ampui varsin samanlaisen löysän kudin samaan kulmaan ja Espanjan Unai Simon poimi sen helposti. Neljännellä kierroksella nuori Ruben Vargas ampui omansa taivaisiin ja näin Sveitsin suuri unelma kaatui surkeaan rankkarisuorittamiseen.

Espanjakin näet missasi kaksi pilkkua, mutta voitti silti kisan, joten Sveitsi voi todellakin syyttää tappiosta vain itseään.

Sveitsi hassaa kovalla taistelulla ansaitsemansa mahdollisuuden ampumalla surkeita pilkkuja:

Katso myös: Video: Espanja sai melkoisen lahjan – Sveitsin Denis Zakaria harhautti kohtalokkaasti omaa maalivahtia


Joukkueet: