Susijengille karmaisevia uutisia! Lauri Markkanen joutuu jättämään olympiakarsinnat väliin

Lauri Markkanen Susijengille
Kuva: Getty Images

Susijengille tuli pahin mahdollinen uutinen, kun NBA:n supertähti Lauri Markkanen ei pysty osallistumaan kesän olympiakarsintoihin.

Pariisin olympialaiset on ohjelmassa heinä-elokuun vaihteessa. Myös Suomen koripallomaajoukkue haaveilee pääsystä turnaukseen, jossa on mukana kaikki maailman parhaimmat pelaajat. Susijengi osallistuu heinäkuun alussa Espanjassa pelattavaan karsintaturnaukseen, jossa kuusi maata taistelee yhdestä paikasta.

Suomelle olympiapaikan nappaaminen oli jo ennakolta todella haastavaa, mutta maanantaina julkisuuteen tulleet uutiset tekevät siitä jo lähes mahdotonta. Nimittäin Utah Jazzissa pelaavan Lauri Markkasen osalta maajoukkuepelit jäävät väliin loukkaantumisen vuoksi.

Mainos alkaa:

– Syynä on olkapää. Loppukaudesta missasin pelejä sen takia, ja se on sen verran pitkä vaiva ollut, että se pitää laittaa kuntoon nyt, Markkanen avasi tilannettaan tiedotustilaisuudessa.

Markkanen oli jo NBA-kauden lopussa sivussa vamman vuoksi, joten mikään suuri yllätys se ei ollut. Kaikkineensa uutinen on kuitenkin maajoukkueen kannalta todella valitettava.

– Jos Susijengin historia jotain osoittaa, niin sen, että olemme aina parhaimmillamme altavastaajana. Me kaikki kaipaamme Lauria, mutta koripallo on joukkuelaji ja jos joku pelaaja on sivussa, silloin tarjoutuu näytön paikka seuraavalle tarjokkaalle, kommentoi päävalmentaja Lassi Tuovi tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: