Myrskyn silmässä ollut Susanna Tapani palasi näyttävästi MM-kisoihin – kynäili Japanin puolustuksen aivan solmuun

Susanna Tapani Naisleijonat

Naisleijonat kaatoi Japanin selvin numeroin ja viime päivät otsikoissa viihtynyt Susanna Tapani palasi kisoihin tehden myös upean maalin.

Naisleijonat pääsi voittokantaan kiinni MM-turnauksen kolmannessa ottelussaan, kun Japani kaatui selvästi lukemin 9-3. Viime päivinä Suomen joukkueen ympärillä on vellonut voimakas kohu, joka juontaa juurensa siihen, että tähtihyökkääjä Susanna Tapanin annettiin jättää alkulohkon USA-peli väliin ja käydä kesken kisojen Suomessa ystävänsä häissä.

Otsikoissa ja muutenkin myrskyn silmässä ollut Tapani palasi joukkueen mukaan Japani-otteluun ja hän suorittikin näyttävän paluun iskemällä erittäin tyylikkään maalin ottelun avauserässä.

Mainos alkaa:

Maali syntyi komealla yksilösuorituksella, kun Tapani nappasi irtokiekon laidan vierestä, sujautti kiekon ohi Japanin puolustajan singahtaen samalla itse ohi toiselta puolelta. Tämän jälkeen Tapani jatkoi sooloaan viemällä toisen pakin ja myös Japanin maalivahdin aivan kahville ennen kuin uitti kiekon reppuun.

Suomi meni Tapanin maalilla 2-1-johtoon eikä katsellut enää juurikaan taakseen. Suomi johti peliä kahden erän jälkeen jo 6-2, joten kolmas eri oli enää pelkkää pelailua.

Susanna Tapani kynäilee näyttävästi Japanin puolustuksen läpi ja uittaa kiekon pönttöön:

Tsekkaa myös: Yle: Naisleijonien tähtihyökkääjä Susanna Tapani puuttui MM-kisojen USA-ottelusta – sai vapautuksen ystävänsä häiden vuoksi


Pelaajat:
Joukkueet: