Huikea veto oman maalin takaa – Surrey Eaglesin maalivahti teki maalin BCHL:n harjoitusottelussa

Surrey Eaglesin Michael Sochan

Junioriliiga BCHL:n harjoituskauden ottelussa nähtiin komea suoritus, kun Surrey Eaglesin maalivahti Michael Sochan teki maalin.

Kanadan Brittiläisen Kolumbian provinssissa pelattava juniorikiekkoliiga BCHL aloittaa kautensa tämän viikon perjantaina, joten joukkueet vetivät viikonloppuna vielä kenraaliharjoituksia uuden kauden avausottelua kohti.

Perjantain harjoituspelien jälkeen on selvää ainakin se, että Surrey Eaglesin maalivahti Michael Sochan lähtee kauteen hyvillä mielin ja kelpo itseluottamuksella. Sochan nimittäin pääsi toteuttamaan veskarin unelman ottelussa Langley Rivermeniä vastaan, kun hän upotti limpun vastustajan pömpeliin.

Sochan haistoi tilaisuutensa, kun Rivermen heitti kiekon Eaglesin päätyyn ja Sochan meni katkaisemaan ränniheittoa. Hän huomasi, että aikaa ja tilaa olisi laukauksen virittämiselle. Sochan tekikin juuri niin ja ampui kiekon komeasti oman maalin takaa Rivermenin tyhjään maaliin.

Eagles voitti ottelun maalein 4-2.

Surrey Eaglesin maalivahti Michael Sochan upottaa kiekon komeasti vastustajan maaliin:

Katso myös: Juuso Pärssinen maalasi tylyn tyylikkäästi Nashvillen harjoituspelissä – härski livautus Panthers-vahdin putkista