Supersport Unitedin veskarilla meni pahasti huuruun – kosti vastustajan ovelan tempun vetämällä turpaan

Supersport Unitedin Ricardo Goss

Supersport Unitedin maalivahti Ricardo Goss ei ottanut hyvällä Chippa Unitedin pelaajan ovelaa, joskin hieman härskiä, temppua.

Etelä-Afrikan jalkapalloliigan sunnuntain kierroksella nähtiin reippaanpuoleinen ylilyönti, kun Supersport Unitedia edustava maalivahti Richard Goss ajettiin kentältä aivan pelin loppuhetkillä.

Ottelu Chippa Unitedia vastaan päättyi Gossin osalta ennen aikojaan, kun vastustajan pelaaja teki hänelle ovelan, mutta kieltämättä hieman härskin tempun.

Chippan pelaaja jäi kyttäämään oikeaa hetkeä huomattuaan, että Goss aikoo avata nopeasti ja pitkälle. Tuhlatakseen aikaa Chippan pelaaja odotti, että Goss päästää irti pallosta ja heti, kun näin tapahtui, hän potkaisi pallon Gossin nokan edestä pihalle.

Tämä meni pahasti Gossin ihon alle ja hän päätti tempaista vastustajaa nyrkllä naamaan. Isku ei videon perusteella ole mahdottoman kova ja Chippan pelaaja yrittää myös saada lyönnin näyttämään pahemmalta kuin se olikaan, mutta se ei poista sitä, että Goss astui kunnolla rajan yli ja lensi aivan aiheellisesti suihkuun suoralla punaisella kortilla.

Supersport Unitedin veskari Ricardo Goss vetää vastustajaa turpaan:

Katso myös: Uskomaton tilanne Guatemalan liigassa – sähkökatko pilasi Aurora-hyökkääjältä varman maalipaikan