Superpesis-kausi lyödään käyntiin Espanjan Fuengirolassa

Superpesis pesäpallokausi VIP-liput

Superpesis-kausi käynnistetään tuttuun tapaan Espanjan Fuengirolassa, jossa pelataan niin miesten kuin naistenkin avausottelu.

Naisten ottelussa kohtaavat Roihuttaret Helsingistä sekä Seinäjoen Maila-Jussit. Puolestaan miehissä yhteen iskevät Imatran Pallo-Veikot ja Sotkamon Jymy. Naisten Superpesiksen ottelu pelataan lauantaina, kun taas miehet pelaavat oman ottelunsa sunnuntaina.

Avauskierroksen ohjelma:

La 23.4. klo 13:00 Roihuttaret – Seinäjoen Maila-Jussit
Su 24.4. klo 14:00 Imatran Pallo-Veikot – Sotkamon Jymy

Veikkaa miesten superpesiksen avausottelun tapahtumia ja voita 500 euroa! Tsekkaa tarkemmat lisätiedot TÄSTÄ!

Tutut suosikit kauteen

Miesten puolella hallitseva mestarina kauteen lähtee Manse PP, joka on jälleen kerran suurimpia mestarisuosikkeja. Tamperelaisjoukkue nappasi siirtomarkkinoilta vuoden kovimman kiinnityksen, kun Vimpelin tähtipelaaja Perttu Ruuska siirtyi Mansen paitaan. Kokoonpano on kivikova ja vain mestaruus kelpaa.

Tämän jälkeen haastajien rivistö on tasainen, sillä Joensuu, Kouvola, Vimpeli ja Sotkamo omaavat kaikki mahdollisuuden mestaruuteen. Näiden viiden joukkueen ulkopuolelle ei mitalit tule menemään, mutta yksi näistä kovista joutuukin sitten pettymään jo puolivälierissä, sillä vain neljälle on paikka välieriin.

Naisten puolella mestaruus on ennakolta kolmen kauppaa, sillä Porin Pesäkarhut, Manse PP ja Jyväskylän Kirittäret ovat selvästi ennakkoon kovimpia. Pesäkarhut on hallitseva mestari, kun joukkue juhli viime syksynä mestaruutta lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Kirittäret on ollut viime vuosien dynastia, sillä Jyväskylään on mennyt SM-kulta vuosina 2016, 2018, 2019 ja 2020.