Klassikkovideo: Kouvola järjesti huikean ansan – mainosaidan taakse hiipinyt Juho Hacklin teki palon “harhaheitosta”

Kouvola vs Sotkamo

Kouvolan Pallonlyöjät vastasi muutama vuosi sitten koko sesongin komeimmasta suorituksesta, kun joukkue huijasi täydellisesti Sotkamon Jymyn pelaajia.

Kouvolan ja Sotkamon välisessä vuoden 2019 välieräsarjassa nähtiin käsittämättömän upea ansa, kun isäntien Juho Hacklin lähti kesken pallottelun kipittämään mainosaidan taakse piiloon. Kukaan Sotkamon pelureista ei huomannut Hacklinin peliliikettä, joten joukkue ei osannut alkuunkaan varatutua siihen, mitä oli tulossa.

Hetken pallottelun jälkeen Kouvolan lukkari Janne Kivipelto näytti heittävän karmaisevan harhaheiton ja Sotkamon kenttä lähti rullaamaan. Ainut ongelma tässä oli se, että kyseessä ei suinkaan ollut harhaheitto, vaan mainosaidan takana piilossa ollut Hacklin nappasi pallon ja teki palon kolmoselta.

Mainos alkaa:

Kouvolan huijaus antoi joukkueelle hurjasti lisää virtaa ja se käänsi 0-2-tappioaseman 6-2-jaksovoitoksi. Sotkamo onnistui kuitenkin kasaamaan rivinsä kääntäen matsin voitoksi. Sotkamo eteni lopulta finaaleihin, mutta mestaruuden vei Joensuun Maila voitoin 3-1.

Kouvola huijasi jäätävällä tavalla Superpesis-välierissä:

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Superpesiksen Twitter-tililtä!