Video: Superpesiksen finaaleissa uskomatonta urheiluhenkeä – Manse PP jätti polttamatta loukkaantuneen vastustajan

Superpesiksen

Superpesiksen finaaleissa nähtiin poikkeuksellisen upeaa urheiluhenkeä, kun Manse PP jätti palon ottamatta loukkaantuneesta vastustajasta.

Manse PP:n ja Kouvolan Pallolyöjien välinen 3. finaali pelattiin sunnuntaina Tampereella. Tuossa ottelussa koettiin poikkeuksellisen sykähdyttävää ja upeaa urheiluhenkeä, kun vastustajan kunnioittaminen vietiin oman joukkueen edun edelle.

Kouvolan Tommi Mäentausta loukkasi kylkeään lyöntitilanteessa ja oli erittäin kivuliaan oloisena kotipesässä. Mäentausta yritti nostaa vielä koppia viimeisellä lyönnillä, mutta se ei tukalassa tilanteessa onnistunut, vaan Manse PP olisi halutessaan voinut ottaa Mäentaustasta palon ykköseltä.

Mainos alkaa

Manse PP ei kuitenkaan tähän lähtenyt, vaan jätti varman palon ottamatta ja osoitti mieletöntä urheiluhenkeä. Mäentaustakin palkitsi kotijoukkueen aplodein suorituksestaan.

Tilanne oli lopulta melko ratkaisevassa osassa koko ottelun kannalta, sillä Kouvolan Arttu Ruuska löi vielä saman lyöntivuoron aikana pallon läpi juosten taiston ratkaisseen kunnarin. Mikäli Mäentaustasta olisi otettu palo, niin Ruuska ei olisi koskaan päässyt lyömään, sillä paloja olisi kertynyt kolme kappaletta ennen miehen lyöntivuoroa.

Finaalisarja on nyt Manse PP:lle 2-1. Seuraava finaali on luvassa lauantaina Kouvolassa, jolloin Manse PP saa seuraavan ottelupallon mestaruuteen.

Superpesiksen finaaleissa huikeaa urheiluhenkeä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!