Video: Nordiksen työntekijä osui poralla jäädytysputkeen – Super Series -finaaliturnaus peruttiin

super series / Pallomeri.net

Helsingin 3v3 Super Series -turnauksen alku viivästyi jääongelmien takia. Taustalla oli inhimillinen erehdys.

Helsingin jäähallissa pelattavaksi aiotun 3v3 Super Seriesin päätösturnauksen alku viivästyi, kun jäähallin työntekijälle sattui nolo moka.

Työntekijä meni noin kello 14:30 jäädytyksen jälkeen poraamaan maalitolpan reikää auki, kun poran terä meni vähän turhan syvälle. Pora osui jäädytysputkeen, josta tulvi nestettä jäälle valtava määrä.

Jäähän jouduttiin kaivamaan valtava reikä ja putki hitsattiin kiinni. Ensimmäistä peliä pyrittiin aloittamaan kello 17:05, eli 35 minuuttia alkuperäisestä aikataulusta myöhässä, mutta jää oli edelleen aivan sohjona, joten turnauksen alku viivästyy vielä lisää.

Mainos alkaa

Kello 18:25, eli noin kaksi tuntia onnettomuuden jälkeen turnausjärjestäjä HIFK sekä Kärppien joukkue päättivät ratkaista ottelunsa rangaistuslaukauskilpailulla, kun jään kunnostusta jatkettiin kaukalon toisessa päässä.

Kello 17:15 alunperin alkavaksi merkattu Ilves-TPS -ottelu pelattiin Helsingin jäähallin harjoitushallin puolella.

Kello 19:00 HIFK tiedotti, että turnauksen runkosarjan viimeinen peli jää pelaamatta ja että jatkoonmenijät ratkaistaisiin pistekeskiarvon mukaan. Näin ollen TPS jäi rannalle.

Välierien oli määrä alkaa kello 19:30, mutta 19:35 järjestäjät päättivät, että turnausta ei pystytä jatkamaan ja loput pelit peruttiin.

Jäähallin työntekijä osuu porallaan jäädytysputkeen:

3v3 Super Seriesin alku viivästyi järeiden korjaustoimenpiteiden vuoksi:

Katso myös: Video: Jamie Benn teki ovelan pelimiehen liikkeen – katkaisi mailansa ja antoi joukkueelle tärkeitä lepohetkiä