Hurja pyöräkolari Super League Triathlonissa – Nicole van der Kaay jäi tallitoverin jyrän alle

Nicole van der Kaay

Super League Triathlonin kilpailussa nähtiin todella ikävä tilanne, kun Nicole van der Kaay jäi pahasti tallitoverinsa jyrän alle.

Super League Triathlonin kilpailussa jouduttiin todistamaan karua kolaria, kun tallitovereiden askelmerkit menivät rajusti ristiin pyöräilyosuudella.

Rysähdys tapahtui Nicole van der Kaayn ohitusyrityksen yhteydessä. Hän yritti ohittaa tallitoveri Alice Bettoa. Tämä kuitenkin leikkasi terävästi suoraan van der Kaayn eteen. Näin Van der Kaay lennähti pyöränsä selästä rajusti päin aitaa ja mätkähti siitä asfalttiin. Van der Kaay joutui lopulta keskeyttämään kisan.

Betto julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän pahoitteli tilannetta pyysi van der Kaaylta anteeksi. Betto on saanut julkaisun kommenttikentässä raivokasta kritiikkiä ja syytöksiä osakseen. Myös Super League Triathlonin jakaman videon kommenttikenttä täyttyi nopeasti viesteistä, joissa Bettoa syytettiin teon tahallisuudesta.

Betton jyrän alle jäänyt Van der Kaay oli kuitenkin tapauksen luonteesta täysin toista mieltä.

– Hei kaikki kommentoijat. Tämä oli vahinko, joita valitettavasti tapahtuu kisaillessa. Alice on pyytänyt anteeksi ja on syvästi pahoillaan. Minä olen myös kunnossa, ei murtuneita luita, van der Kaay kirjoitti.

Nicole van der Kaay kolaroi rajusti tallitoveri Alice Betton kanssa:

Katso myös: Uskomaton kierrepotku – Zana Kalary tyrmäsi vastustajansa silmänräpäyksessä