Helsingissä pelattava Super Cupin finaali Real Madrid – Frankfurt näkyy ilmaiseksi TV:stä

Real Madrid tuomari Karim Benzema
Kuva: Getty Images

Helsingissä järjestetään keskiviikkona jättimäisen kokoluokan urheilutapahtuma, kun Real Madrid – Eintracht Frankfurt kohtaavat Super Cupin finaalissa.

Uefan Super Cupissa kohtaavat viime kauden Mestarien liigan voittaja sekä Eurooppa-liigan voittaja. Kyseisen ottelun näkyvyys on todella valtaisa ympäri maailman, joten Helsinki on isosti pinnalla futismaailman silmissä. Paikalle odotetaan myös tuhansia ihmisiä niin Saksasta kuin Espanjasta.

Real Madrid on suosikki otteluun, mutta Frankfurt osoitti jo viime kaudella pystyvänsä haastamaan isompiaan. Kuitenkin tämän kauden startti Bundesliigassa oli synkkä, sillä Bayern München nappasi voiton numeroin 6-1.

Suomalaisia futisfaneja hemmotellaan tosissaan, sillä ottelu näkyy ilmaiseksi MTV3-kanavan kautta. Lähetys alkaa klo 21:30. Ottelun selostaa Tuomas Virkkunen.

– Olympiastadionille rakentuvaa tapahtumaa ja tv-tuotantoa on suunniteltu syksystä lähtien. Ottelun tuotanto on lähes Mestarien liigan finaalin kokoinen. Sen tekeminen on meille hieno haaste. Tämä tapahtuma on samalla täydellinen lähtölaukaus C Moren upeaan jalkapallosyksyyn, MTV Urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero kertoi kanavan tiedotteessa.