Super Bowliin tarjolla todellisia erikoiskohteita – minkä värinen mekko Rihannalla on päällä?

NFL AFC East Super Bowl Super Bowline
Kuva: Getty Images

Super Bowliin on tuttuun tapaan tarjolla todella erikoisia kohteita, sillä käytännössä kaikesta tapahtumaan liittyvästä pystyy lyömään vetoa.

Tämän vuoden Super Bowlissa kohtaavat Philadelphia Eagles ja Kansas City Chiefs. Eagles on hienoinen suosikki ennakkoon, mutta odotuksia on todella kovatasoinen finaali. Vuosikausiin odotukset ovat aivan tapissa, sillä nyt finaaliin on edennyt kiistatta kaksi kauden parasta joukkuetta.

Itse peli on tietysti pääosassa, mutta vedonlyöntikohteita on tarjolla myös puoliaikanäytökseen sekä ottelun jälkeisiin tapahtumiin.

Puoliaikashow onkin yksi mielenkiintoisimmista oheistapahtumista, sillä finaalissa esiintyy vuodesta toiseen maailmanluokan tähtiä. Tällä kertaa Super Bowl on saanut haalittua vuosien ajan tauolla olleen Rihannan esiintymään. Esimerkiksi Coolbetilla pystyt lyömään vetoa siitä, että minkä väriset hiukset Rihannalla sekä minkä värisessä mekossa supertähti esiintyy.

Tämän lisäksi Coolbetin kohdevalikoimasta löytyy jo klassikoksi muodostunut veikkaus siitä, että minkä väristä juomaa kaadetaan voittaneen joukkueen päävalmentajan päälle. Tällä hetkellä suosikkina on oranssi, josta saa kertoimeksi 3.00.

Entä kenet finaalin MVP:ksi valittu henkilö mainitsee ensimmäisenä puheessaan? Tästäkin pystyt lyömään vetoa. Todennäköisin vaihtoehto on joukkuekaverit, joiden kerroin on 1.65.