Super Bowl -vihjeet: Jared Goff & Tom Brady -show tarjoaa pisteitä!

Super Bowl -vihjeet: Jared Goff & Tom Brady -show tarjoaa pisteitä!

Super Bowl -vihjeet lähestyvät ottelua erityisesti total-vedon kautta tarjoten samalla peli-idean ottelun voittajan suhteen. Tämän vuoden Super Bowl on ennakkoon todella tasainen ja molemmilla on hyökkäykset tikissä. Pitäisi olla siis vallan mainio ottelu luvassa!

Super Bowl -vihjeet: Jared Goff & Tom Brady -show tarjoaa pisteitä!

Valinnat:

Yli 56.0 (2.00) @Coolbet

Los Angeles Rams +2.5 (1.92) @Coolbet

Todettakoon alkuun, että tämän vuoden Super Bowl on ennakoitu jo valmiiksi erittäin korkean totalin otteluksi, jolloin pelikirja osoittaa normaalisti vahvasti underin suuntaan. Nyt on kuitenkin löydettävissä moniakin seikkoja, jotka puoltavat korkeankin overin puolesta pelaamista.

Ensinnäkin molempien joukkueiden hyökkäyksen linjat ovat todella vahvoja yksiköitä jolloin hyökkäyspelaamisen lähtökohta ja sydän on erittäin hyvällä tasolla. Molemmilla on myös todella vahva juoksupeli, mikä puolestaan pitää draivit elossa ja syö mukavasti jaardeja ensimmäisillä downeilla. Todd Gurleyn pelikuntoa voidaan spekuloida, mutta ilmeisesti kaverin pitäisi olla isossa roolissa tässä ottelussa.

Patriots on juossut todella paljon näissä playoffeissa ja vieläpä erinomaisella menestyksellä. Usein on ajateltu, että juoksupelin suosiminen on yhtä kuin underi, mutta näin ei välttämättä tällä kertaa ole. Ramsilta voisi nimittäin odottaa vahvaa panostusta juoksupuolustukseen ja erityisesti asettumista siten, että Patriotsin niin sanotusti kannattaa heittää. Tom Bradylla on todella nopea release edelleen, mikä voisi tarkoittaa paljon Julian Edelmania. Lisäksi pitkät ja syvät heitot ovat hyvä resepti Ramsia vastaan, ja tämän hyödyntäminen johtaisi ennemmin isoihin pisteisiin.

Ramsin osalta resepti pisteiden tekoon löytyy C.J. Andersonin eteenpäin möyhimisestä sekä vahvasti esiintyvän hyökkäyksen linjan edesottamuksiin nojaamisesta. Päävalmentaja Sean McVay loihtii mitä mielenkiintoisimpia kuviota, jolloin leveällä rintamalla etenevä Rams on todella vaikea joukkue pysäyttää. Patriotsin puolustus saattaa pystyä ajoittain yllättämään omalla pass rushillaan, mutta kokonaisuutena tämä ottelu on selvästi ennemmin viimeisenä pallon saavan joukkueen heiniä kuin mikään puolustuksien juhla.

Näin ollen over on paras peli-idea tämän kertaisiin Super Bowl -otteluun. Ottelun tasaisuuden vuoksi suositamme myös kokeilemaan Ramsia tasoituksella, sillä kaikki plussat mitä saatavissa on, kannattaa tähän matsiin ottaa.

Ja hei, nyt kun olet siinä, hyvä Super Bowl -vihjeet lukija! Otahan haltuun Super Bowl -opas tapahtumalle, valtavan hyvät ideat ottelun eväille sekä kuuntele podcast-ennakko otteluun. Näiden jälkeen olet takuuvarmasti valmis otteluun. Riemukasta Super Bowl -yötä kaikille!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut