Super Bowl -megakisa! Voita jopa 500€ pelirahaa + Super Bowlin tuotepalkinto

super bowl

Super Bowl 2020 on täällä! Sen kunniaksi laitetaan käyntiin todellinen megakisa, jossa kolme parasta veikkaajaa nappaa komea palkinnot itselleen.

Super Bowlissa kohtaavat tänä vuonna Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers, joten luvassa on todella huikaiseva ottelu. Lähes yhtä huikaiseva on tämä kilpailu, sillä voittaja kuittaa itselleen 500 euroa pelirahaa Coolbetille, minkä lisäksi voittajalle lähtee vielä Super Bowl -tuote. Toiseksi sijoittunut puolestaan nappaa itselleen 100 euron vedonlyöntibonuksen, kun taas 3. sijalle päätynyttä kilpailijaa muistetaan 50 euron bonuksella.

Kilpailun tarkoituksena on vastata oikein Super Bowliin liittyviin kysymyksiin. Kaikki tarkemmat ehdot pääset lukemaan alapuolelta.

Mainos alkaa:

Näin osallistut kisaan:

1. Lyö Coolbetilla vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa Super Bowlin vetokohteeseen. Veto tulee lyödä 03.02. klo 1:30 mennessä.

2. Avaa tämän jälkeen linkki veikkauskisaan ja vastaa Super Bowliin liittyviin kysymyksiin. Osallistu kisaan TÄSTÄ!

3. Veikkaus tulee jättää 03.02. klo 1:30 mennessä.

4. Kisan voittaa eniten oikeita vastauksia tiennyt veikkaaja – ja vähintään 10 euron edestä Super Bowlista vetoa lyönyt – kilpailija voittaa pääpalkinnon, joka on 500€ + Super Bowl -tuote.

5.  Myös toiseksi ja kolmanneksi eniten oikeita vastauksia tienneet palkitaan.

6. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

7. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, niin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

VEIKKAUSKISAAN!

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on käynnissä 27.01. klo 9:00 – 03.02. klo 1:30.

2. Osallistumisen ehtona on, että on lyönyt vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa Super Bowlin kohteeseen ennen ottelun alkua 03.02. klo 1:30.

3. Kilpailussa palkitaan kolme parasta veikkaajaa. Pelirahapalkinnoilla on 1x kierrätys vähintään 1.50 kertoimella.

4. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia Super Bowl -kisassa saanut veikkaaja.

6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, voittaja ratkaistaan ekstrakysymyksen perusteella (Super Bowlin kokonaispistemäärä). Mikäli pistemääräkin on sama, niin voittaja arvotaan. Voittaja julkaistaan Pallomeri.netin sivuilla maanantaina 4.2.

7. Kilpailun tulos määräytyy NFL:n virallisten tulosten mukaan.

8. Kilpailun voittajaan olla yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta kilpailuun liittyvän vetovaatimuksen.

Super Bowl -megakisan palkinnot:

1. 500€ bonus + Super Bowl -tuote
2. 100€ bonus
3. 50€ bonus