Super Bowl -megakisa – voita 1000 euroa pelirahaa!

super bowl

Super Bowl 2021 on täällä! Sen kunniaksi laitetaan käyntiin todellinen megakisa, jossa palkintona on 1000 euroa pelirahaa.

Super Bowlissa kohtaavat tänä vuonna Tampa Bay Buccaneers ja Kansas City Chiefs, joten luvassa on todella upea ottelu. Lähes yhtä huikaiseva on tämä kilpailu, sillä voittaja kuittaa itselleen 1000 euroa pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun tarkoituksena on vastata oikein Super Bowliin liittyviin kysymyksiin. Kaikki tarkemmat ehdot pääset lukemaan alapuolelta.

Mainos alkaa:

Näin osallistut kisaan:

1. Lyö Coolbetilla vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa Super Bowlin vetokohteeseen. Veto tulee lyödä 08.02. klo 1:30 mennessä.

2. Avaa tämän jälkeen linkki veikkauskisaan ja vastaa Super Bowliin liittyviin kysymyksiin. Osallistu kisaan TÄSTÄ!

3. Veikkaus tulee jättää 08.02. klo 1:30 mennessä.

4. Kisan voittaa eniten oikeita vastauksia tiennyt veikkaaja – ja vähintään 10 euron edestä Super Bowlista vetoa lyönyt – kilpailija voittaa pääpalkinnon, joka on 1000 euroa pelirahaa.

5. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

6. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, niin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

VEIKKAUSKISAAN!

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on käynnissä 04.02. klo 9:00 – 08.02. klo 1:30.

2. Osallistumisen ehtona on, että on lyönyt vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa Super Bowlin kohteeseen ennen ottelun alkua 08.02. klo 1:30.

3. Kilpailussa palkitaan paras veikkaaja. Pelirahapalkinnolla on 1x kierrätys vähintään 1.50 kertoimella.

4. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia Super Bowl -kisassa saanut veikkaaja.

6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, niin palkinto jaetaan kaikkien parhaiden veikkaajien kesken

7. Kilpailun tulos määräytyy NFL:n virallisten tulosten mukaan.

8. Kilpailun voittajaan olla yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta kilpailuun liittyvän vetovaatimuksen.