Super Bowl LVIII vedonlyönti – tässä voittajakertoimet!

NFL-kausi NFL-vihjeet Super Bowl

Super Bowl LVIII on ainakin ennakolta äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen, koska vastakkain on kaksi todella laadukasta joukkuetta.

Kansas City Chiefs on ollut omalla tasollaan jälleen pudotuspeleissä, sillä joukkue pystyy parantamaan aina selvästi peliään runkosarjasta Patrick Mahomesin johdolla. San Francisco 49ers on puolestaan ollut läpi kauden melko vakuuttava, joten se ei lopulta yllättänyt, että joukkue meni läpi NFC:stä.

Chiefsin viime viikkojen otteet ovat tehneet sen, että ennakolta finaali on melko ympäripyöreä. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä esimerkiksi Coolbetilla Chiefsin mestaruudesta saa 2.02, kun taas 49ersin kerroin on 1.83.

Las Vegasissa pelattava ottelu tulee olemaan varmasti pelinrakentajien näytöstä, sillä Patrick Mahomes saa vastaansa 49ers Brock Purdyn. Mahomesin puolella on kokemus, sillä onhan taskussa jo kaksi Super Bowlin voittoa. Purdylle kuluva kausi on ollut vasta ensimmäinen kokonainen avaavana pelinrakentajana. Vasta 24-vuotias peluri on ollut vakuuttava, mutta nyt mitataan henkistä kanttia aivan uudenlaisella tavalla.

Pelinrakentajien esityksestä Super Bowlissa pystyy lyömään jos monenlaista vetoa, miten miehet finaalissa suoriutuvat. Kaksikko on myös suosikki Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi, sillä Mahomesin kerroin on pienin ja Burdyn puolestaan toiseksi pienin. Voi ollakin, että voittavan joukkueen pelinrakentaja pokkaa samalla myös MVP-palkinnon itselleen.

Super Bowl on ohjelmassa sunnuntaina 11. helmikuuta. Finaali näkyy TV:stä MTV Katsomon kautta.