Super Bowl ilmaiseksi – maksuton live stream: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers

Super Bowl ilmaiseksi – maksuton live stream: Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers

Super Bowl 2020 näkyy ilmaiseksi myös tänä vuonna, joten ei muuta kuin live stream auki ja yksi vuoden suurimmista urheilutapahtumista pyörimään.

Kansas City Chiefs – San Francisco 49ers – ilmainen live stream

Super Bowlissa kohtaavat tänä vuonna Kansas City Chiefs sekä San Francisco 49ers. Luvassa on varmasti tasainen ja älyttömän viihdyttävä ottelu, jonka voittajaa on mahdoton ennustaa.

Kansas City Chiefs on kertoimien valossa hienoinen suosikki ja yksi syy tähän on kuumassa vireessä oleva Patrick Mahomes. Mahomes on varmasti merkitty tarkasti 49ersin papereihin, sillä pelinrakentajan pysäyttäminen on välttämätöntä, mikäli voitto halutaan napata.

Mahomes pääsi esittelemään myös juoksutaitojaan konferenssin loppuottelussa, kun mies painoi suorastaan jäätävän touchdownin. Kuitenkin se heittokäsi on se, joka kerää ihastusta viikosta toiseen NFL:ssä.

Super Bowlin ajankohta on tänä vuonna maanantai 3. helmikuuta.

Mistä katsot Super Bowl 2020 -tapahtuman?

NFL:n Tv-oikeudet ovat Viasatin ja Viaplayn hallussa, mutta kyseessä on maksupaketit, joten suoran lähetyksen katsominen vaatii kuukausihinnan maksamista.

Tänä vuonna tarjolla on kuitenkin myös maksuton tapa katsoa, sillä Unibet-TV on lähettänyt kaikki kauden ottelut ilmaiseksi live stream -palvelussaan.

Super Bowl 2020 näkyy siis suorana lähetyksenä Unibetilla. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää Unibetille rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään yksi sentti rahaa tai mikä tahansa veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana.

Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä auki Unibetille, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut