Super Bowl -eväät: Kattava opas ottelun tarjoiluihin!

Super Bowl -eväät: Kattava opas ottelun tarjoiluihin!

Super Bowl -eväät ovat ottelun katsomisen kannalta valtavan kriittisessä asemassa. Tämän myötä tarjoamme kattavan oppaan, jonka avulla teet mestarisuorituksen Super Bowlin aikana nautittavista eväistä.

Super Bowl -eväät: Kattava opas ottelun tarjoiluihin!

Super Bowliin valmistautumista ei kannata jättää viime tippaan, sillä otteluun valmistava päivä ja ilta ovat osa tapahtuman hauskuutta. Illan ja alkuyön aikana tapahtuva kokkailu onkin siis tärkeä osa kokonaisuutta, ja tästä syystä me tarjoamme siihen nyt kattavan oppaan, jossa käydään läpi parhaat ideat Super Bowlin eväiksi. Huomioimme myös juomapuolen sekä jälkiruoat, joten voit huoletta poimia itsellesi sopivimmat osaset kategorioittain.

Super Bowlin juomatarjoilut

Otetaan ensin käsittelyyn oluet, sillä moni tekee näiden kanssa virheen.  Tulee nimittäin ostettua väkisin Budweiseria, koska ”se nyt vaan kuuluu tähän tapahtumaan”. Oikeasti mitään pakkoa ostaa ei ole olemassa, joten tässäpä ensimmäinen tärppi ottelun evästrategiaan: Sen sijaan että hankkisit Budweiseria nautittavaksi, suositamme että hankit yhden Budweiserin tuomaan tunnelmaa jääkaappiin. Olutta ei siis tarvitse lainkaan juoda, mutta se antaa läsnäolollaan aimo säväyksen amerikkalaisuutta jääkapin avanneelle henkilölle. Jääkaappi kun aukeaa kuitenkin arviolta 50 kertaa illan ja yön aikana, niin tällä teolla on valtava arvo kokonaisuutta mietittäessä. Yksi Budi siis kaappiin näkyvälle paikalle.

Muilta osin juomatarjoilu suosituksemme on hyvin simppeli: Ennemmin överit kuin vajarit. Kaikkea ei ole pakko juoda otteluyönä, mutta säästyypähän sitten Super Bowl -rääppiäisiinkin jotain. Listalle kannattaa ottaa ainakin oluet (hyviä amerikkalaisia mm. Sierra Nevada Pale Ale sekä Samuel Adams), limpparit (jenkkilimuja on saatavilla mm. täällä), energiajuomat ja kahvi. Kahvista suositamme sitä juoville vääntämään hieman special version, jotta juoman arkisuus ei pääse yllättämään tapahtuman aikana.

Super Bowlin ruokatarjoilut

Syömisen osalta tärkeintä on päästä nauttimaan ruoat oikeassa järjestyksessä. Voit aika vapaasti valita evääsi, sillä tärkeintä on että ottelun aikana on syötävää riittävästi. Otamme tässä kuitenkin kantaa muutamaan yleisimpään seikkaan, jotta osaat itsekin toimia fiksusti näiden suhteen.

Otetaan ensimmäisenä käsittelyyn siivet, jotka ovat varmasti monen listalla jo valmiina. Meidän suosituksemme on, että käyt nauttimassa nämä ennen matsia, esimerkiksi jo päiväsaikaan lounaana / päivällisenä. Tämä on ihan strateginen valinta ja suositamme toimimaan näin siitä yksinkertaisesta syystä, että siipien kanssa tulee sotkettua liikaa. Siivet kannattaa siis nauttia jo hyvissä ajoin eräänlaisena alkupalana koko tapahtumalle.

Ottelun aikana tapahtuvalle syömiselle puolestaan annamme yhden selkeän päätavoitteen. Sinun tulee onnistua säilyttämään suolaisen ja makean balanssi eli kauhun tasapaino. Tämä onnistuu saattamalla omat Super Bowl -eväät rikkumattomaan tasapainoon yhdistelemällä Nachopellin, nyhtöpossuburgerit ja hodarit jälkiruoaksi nautittavien jäätelöiden ja maapähkinävoi-browniesien kanssa. Näin toimiessa säilytät vankkumattoman kyvyn seurata ottelua ja kehosi voi vallitseviin olosuhteisiin nähden loistavasti. Ruokajuoman osalta nyrkkisääntönä on nauttia korkeintaaan 3/1 suhteella olutta ja limpparia, tai muuten alkaa yksinkertaisesti väsyttää.

Loppuun todettakoon, että annamme valtaisat suositukset paahdetulle sipulille ”mausteeksi” hot dogeille. Upeaa Super Bowl -yötä kaikille!

NFL-vihjeet löydät viikoittain Pallomeri.netin sivuilta! Muista myös tsekata vedonlyöntivihjeet lähteistä -osio, joka tarjoilee kaikki kuumimmat vihjeet päivittäin.

Lue myös: Super Bowl 2019 – tässä opas suurimman areenan megatapahtumaan!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut