Super Bowl -erikoiskohteet: Pelaajavetojen parhaat ideat!

Super Bowl -erikoiskohteet: Pelaajavetojen parhaat ideat!

Super Bowl -erikoiskohteet ovat ehdoton osa ottelutapahtumaa. Tässä artikkelissa tarjoamme kattavan paketin parhaista peli-ideoista erikoisvetoihin.

Super Bowl -erikoiskohteet: Pelaajavetojen parhaat ideat!

Super Bowl on ottelutapahtumana vuoden erityislaatuisin. Valtavan mediahuomion keskellä ovat niin pelaajat, valmentajat, tuomarit, Gatorade, kolikonheitto kuin puoliaikaesiintyjäkin. Ottelun tapahtumien veikkaaminen ja erityisesti erikoiskohteet pelaajavetoihin ovat yksi merkittävä osa ottelua. Tämän myötä me tarjoamme nyt erittäin kattavan paketin, jossa käsitellään parhaat Super Bowl -erikoiskohteet ja annetaan niihin peli-ideat.

Touchdownien tekijät

Ensimmäinen touchdown: Todd Gurley II (7.75)

Ensimmäisen touchdownin tekijää veikataan maailmanlaajuisesti valtavat määrät. Me uskomme, että ensimmäinen touchdown tulee menemään Ramsin RB Todd Gurleylle, joka pienistä vammoistaan huolimatta on selkeästi todennäköisin Ramsin pelaaja tekemään TD:n. Gurleyn kerroin on maistuva (7.75), jolloin se kelpaa mainiosti peleille.

Touchdown missä vaan ajassa: Brandin Cooks (2.10), James White (2.17)

Brandin Cooks on Ramsin heittohyökkäyksen tähtipelaaja ja tulee varmasti saamaan useamman mahdollisuuden tehdä TD. Edelliskaudella Patriotsia edustanut pelaaja omaa myös varmasti pientä etua, koska tuntee tietyllä tasolla Patriotsin kuviot. Patriotsin James White puolestaan on sekä juoksu- että heittokohteena käytetty pelaaja, jolloin häneltä voidaan odottaa monipuolista roolia End Zonella.

Isojen kertoimien touchdownit: Cordarelle Patterson (7.25), James Develin (11.00), Tom Brady (12.00)

Patriotsin kolmikko saa erittäin isoja kertoimia ja jokaisella voi hyvinkin olla roolinsa ottelun pisteiden teossa. Cordarelle Patterson voi onnistua niin special teamsissa, running backina kuin kiinnottajana, James Develin saanee yhden tai kaksi mahdollisuutta runtata pallo päätyyn ja Tom Bradyssa on aina QB-sneak -uhka. Tämä kolmikko ansaitsee siis tiensä hakukohteiden osastolle.

Jaardimäärät

Kiinnittojaardit: Rob Gronkowski vähintään 69 (2.12), Josh Reynolds vähintään 51 (2.10)

Juoksujaardit: C. J. Anderson vähintään 48 (2.10), James White vähintään 19 (1.97)

Jaardivetoja pääset rakentelemaan Coolbetin Rakenna Oma Veto -työkalun kautta. Kävimmm tutkimassa tarjonnan mukaan tarttui neljä kovaa kohdetta. Rob Gronkowksi on ollut varjojen mailla, mutta viime ottelussa astui jo hieman esiin. Raja on aivan liian ”Gronk” ohitettavaksi, joten vähintään 69 jaardia otetaan peleille herran osalta. Josh Reynolds puolestaan on astunut hyvin esiin Ramsin heittohyökkäyksessä ja saa kohtuu maltisella 51 rajalla mukavan 2.10 kertoimen. Juoksujaardien puolella C. J. Andersonin raja on uskomattoman kova tarjous, kun taas James White lähtee kokeiluun todella matalan rajansa myötä.

Super Bowl LII MVP

Valinta: Jared Goff (3.10)

Goffin veikkaaminen on melkeinpä kuin korotetulla kertoimella Ramsin pelaamista. Niin usein on QB valittu MVP:ksi, joten tuo tarjous on otettava mukaan peleille.

Sunnuntai Special 3.2.2019

Enemmän: Sebastian Ahon tehopisteet vs Tom Bradyn heitetyt touchdownit: Aho +0.5 (2.25)

Coolbet tarjoaa myös Sunnuntai Special kohteen (löytyy paikasta Viihde -> Suomi), jossa veikataan Sebastian Ahon tehopisteitä suhteessa Tom Bradyn heitettyihin touchdowneihin. Meidän valinta on Aho, sillä Patriotsin heittotd:t saattavat jäädä vähäisiksi juoksun dominoidessa pelikutsuja.

Siinäpä olisi meidän Super Bowl -erikoiskohteet. Onnea peleihin ja riemukasta Super Bowl -yötä kaikille! Lisää pelaajaerikoisia on pohdittu podcastissa, jonka pääset kuulemaan TÄSTÄ.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Lue myös:

Super Bowl -vihjeet: Jared Goff & Tom Brady -show tarjoaa pisteitä!

Super Bowlin opas – tässä ennakko suurimman areenan megatapahtumaan!

Super Bowlin eväät: Kattava opas ottelun tarjoiluihin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut