Super Bowl 2024: Näin katsot sen TV:stä ilmaiseksi

NFL AFC East Super Bowl Super Bowline
Kuva: Getty Images

Super Bowl 2024 pelataan 11. helmikuuta Las Vegasissa. Ottelussa kohtaavat Kansas City Chiefs sekä San Francisco 49ers.

Super Bowlissa tulee olemaan jälleen kerran valtaisa huomioarvo, sillä onhan kyseessä megalomaaninen urheilutapahtuma. Yksi isoimmista kysymyksistä on aina se, että kuka tulee esiintymään puoliajalle. Tämän vuoden Super Bowlissa tehdään historiaa, sillä Las Vegasissa lavalle nousee Tiësto, josta tulee ensimmäinen finaalissa esiintynyt DJ.

Las Vegasissa on varmasti muutenkin luvassa eeppinen viikonloppu, kun NFL-kausi huipentuu kahden huippujoukkueen kohtaamiseen. Kansas City Chiefs on ollut jälleen kerran pudotuspeleissä maaginen, mutta ei se tule yllätyksenä, kun hyökkäystä johtaa muuan Patrick Mahomes. Chiefs ei runkosarjassa esittänyt mitään ihmeitä, mutta pelien kovetessa taso nousee aivan tappiin.

Nyt pitää kuitenkin kerran venyä aivan huippusuoritukseen, sillä vastassa on NFC:n runkosarjan voittanut sekä pudotuspeleissä vakuuttanut San Francisco 49ers.

Joukkueet eivät tällä kaudella pelanneet keskinäistä ottelua lainkaan, mutta historiaa löytyy keskenään. Nimittäin vuoden 2020 Super Bowlissa seurat iskivät yhteen. Tuolloin Kansas City Chiefs vei mestaruuden numeroin 31-20. Nyt 49ers haluaa varmasti revanssin, sillä joukkueen edellisestä mestaruudesta tulee kuluneeksi jo 30 vuotta. Sen sijaan Kansas City Chiefs on voittanut viimeisen viiden vuoden aikana kahdesti, joten tuoretta kokemusta näistä peleistä löytyy.

Super Bowl huipentaa kauden – tarjolla 10 000 euron NFL-visa

Super Bowl LVIII – katso ilmaiseksi TV:stä

NFL:n TV-oikeudet ovat MTV:llä, joka on näyttänyt pelejä maksullisen MTV Katsomon kautta. Super Bowlin on tunnetusti päässyt näkemään myös ilmaiskanavalta. Tänäkin vuonna ihmiset saavat mahdollisuuden nauttia yhdestä vuoden suurimmista urheilutapahtumasta ilmaiseksi, koska ottelu lähetetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalta.