Super Bowl huipentaa kauden – tarjolla 10 000 euron NFL-visa

NFL AFC East Super Bowl Super Bowline
Kuva: Getty Images

Super Bowl pelataan sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä, kun Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers taistelevat mestaruudesta. Tarjolla on myös 10 € ilmaisveto sekä 10 000 euron NFL-visa.

Las Vegasissa pelattavaa finaalia odotetaan vesi kielellä, sillä vastakkain on kaksi aivan timanttista joukkuetta. Kansas City Chiefs on Patrick Mahomesin johdolla nostanut jälleen tasoaan kovassa paikassa. Chiefs on rynninyt koviin voittoihin pudotuspeleissä, joten joukkue tulee upeassa vireessä finaaliin.

Toiselle puolelle astelee San Francisco 49ers, joka on läpi kauden ollut loistava suorittaja. Pudotuspeleissä haasteet eivät ole olleet aivan Chiefsin kaltaisia, mutta henkistä kanttia on testattu huolella. Viimeisintä ottelu Detroit Lions johti 24-7, mutta 49ers väänsi väkisin rinnalle ja ohi.

Joukkueilta on historiaa Super Bowlista, sillä vuoden 2020 finaalissa samaiset joukkueet iskivät yhteen. Tuolloin Chiefs nappasi mestaruuden numeroin 31-20. Saako 49ers nyt revanssin? Super Bowl näkyy ilmaiseksi TV:stä, sillä MTV3 lähettää sen suorana lähetyksenä.

Super Bowliin on tarjolla mieletön kisa, jossa palkintopotti on 10 000 euroa. Tämän lisäksi tarjolla on myös 10 € ilmaisveto Super Bowliin. Lue lisätiedot täältä!