Super Bowl 2021 näkyy ilmaiseksi – tässä ilmainen live stream

Super Bowl LV ennakko

Super Bowl 2021 kruunaa NFL-kauden 7. helmikuuta. Ottelussa kohtaavat Tampa Bay Buccaneers ja Kansas City Chiefs. Tässä live stream!

Luvassa on todella huikaiseva loppuhuipennus, sillä Tom Bradyn johtama Tampa Bay Buccaneers saa kotistadionilleen vieraaksi toista perättäistä mestaruutta jahtaavan Kansas City Chiefsin, jonka pelinrakentajana on uskomaton nuori mies Patrick Mahomes.

10. kerran Super Bowliin selvinnyt Brady on lajin historian merkittävin pelinrakentaja, jonka saavutukset ovat kiistattomia. Mahomes puolestaan on tulevaisuuden legenda, joka kirjoittaa merkittävää historiaa jo nyt 25-vuotiaana.

PS. Mikäli puoliaikaesiintyjä kiinnostaa, niin tänä vuonna tuon suuren kunnian saan The Weeknd.

Mainos alkaa

Super Bowl 2021 – näin aukeaa ilmainen live stream

Ottelun tv-oikeudet kuuluvat Suomessa Viaplay-palvelulle, joten suora lähetys on tarjolla sitä kautta kuukausimaksulla näkyvää pakettia vastaan.

Näkyykö Super Bowl ilmaiseksi?

Jos etsit mahdollisuutta katsoa ottelun ilmaiseksi, niin tähän sinulle tarjoaa vastauksen Unibet-TV. Kaikki kauden NFL-ottelut näyttävä Unibet-TV on laillinen palvelu, jonka katsominen ei maksa mitään. Sinulla täytyy olla ainoastaan aktiivinen pelitili, josta löytyy vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!