Suosittu podcast esitteli skandaaliväitteen Mike Babcockista – Columbus julkaisi painavan vastineen

Mike Babcock podcast
Kuva: Getty Images

Suosittu podcast Spittin’ Chiclets julkaisi uudessa jaksossaan todella kovan väitteen Columbuksen uudesta päävalmentajasta Mike Babcockista.

Spittin’ Chicletsin mukaan Babcock olisi pyytänyt kapteeni Boone Jennerin toimistossaan ja vaatinut nähdä hänen puhelimestaan kuvia.

– Sain tekstiviestin pelaajalta, joka kysyi että oletko kuullut mitä Babcock on touhunnut. Vastasin, että en. Sitten pelaaja kertoi: Hän (Babcock) meni Columbukseen ja ensimmäisiä asioita mitä hän teki oli se, että hän soitti joukkueen kapteenin Boone Jennerin luokseen. Hän sanoi (Jennerille), että näytä puhelimesi kuvat. Haluan tietää, minkälainen ihminen olet, sanoo Paul Bissonnette tiedoistaan Spittin’ Chiclets -podcastissa.

Columbus reagoi nopeasti podcastin syytöksiin omalla tiedotteella, jossa tyrmättiin se tapa, jolla Bissonnette toi esiin Babcockin. Myös Jenner kiisti väitteet, että kyseessä olisi ollut tuollainen lähestyminen.

– Tapa, jolla minua kuvattiin Spittin’ Chiclets -podcastissa oli inhottava vääristely noista tapaamisista ja äärimmäisen hyökkäävä. Nuo tapaamiset ovat olleet erittäin tärkeitä ja hyödyllisiä sekä minulle, mutta myös pelaajillemme ja henkilökunnallemme. On vastuutonta ja täysin virheellistä kuvailla niitä tähän tapaan, Babcock toteaa Columbuksen tiedotteessa.

– Tapaamisessa ”Babsin” kanssa hän kysyi minulta perheestäni, mistä olen kotoisin, tulevista häistäni sekä jääkiekkoon liittyvistä asioista. Sitten hän kysyi, että onko minulla kuvia perheestäni ja olin iloinen saadessani näyttää niistä muutaman hänelle. Hän näytti myös minulle kuvia omasta perheestään. Minusta se oli loistava ensimmäinen tapaaminen ja hyvä tapa aloittaa työsuhteen rakentaminen. On erittäin harmillista, että tämä sai aivan kohtuuttomat mittasuhteet, Jenner sanoi tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: