Suomi voittaa Sveitsin MM-välierässä? – Näin muutat 10 euroa yli 70 euroksi!

Suomi voittaa Sveitsin MM-välierässä? – Näin muutat 10 euroa yli 70 euroksi!

Suomi eteni sensaatiomaisesti U20 MM-kisojen välieriin kaatamalla Kanadan. Seuraavaksi edessä on taistelu finaalipaikasta Sveitsin kanssa.

Jos Nuoret Leijonat oli altavastaaja Kanadaa vastaan, niin nyt lähtökohdat ovat täysin erilaiset. Sveitsi teki jymy-yllätyksen pudottamalla Ruotsin, mutta rehellisesti Nuorten Leijonien pitäisi olla materiaaliltaan selvästi parempi joukkue. Tämän lisäksi Suomella on varaa kiristää ruuvia vielä reilusti, sillä potentiaali ei ole vieläkään maksimissa, vaikka Kanada-peli oli jälleen askel oikeaan suuntaan.

Vedonlyöntiyhtiö Coolbetin kautta on mahdollisuus tienata yli 70 euroa, mikäli Suomi voittaa Sveitsin varsinaisella peliajalla. Tämä on mahdollista vain, jos olet uusi asiakas, joka ei ole aiemmin lunastanut ensitalletusbonusta. Alta pääset lukemaan ohjeet siihen, miten Suomen voitolla on mahdollisuus muuttaa 10 euron talletus yli 70 euroksi.

Näin Coolbetin uusi asiakas tienaa 10 eurolla yli 70 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Nuorten Leijonien varsinaisen peliajan voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Suomen voitosta saa kertoimeksi 1.42, joten voittosummaksi tulisi 71 euroa.
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.
Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut