Suomi-Venäjä näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

USA Kanada Suomi Nuoret Leijonat u20 mm-kisat
Kuva: Getty Images

Suomi kärsi välierissä katkeran tappion USA:lle, sillä voittomaali syntyi vain reilu minuutti ennen loppua. Nyt edessä on pronssiottelu, joka tulee normaaliin tapaan TV:stä.

U20 MM-kisojen huima draamankaari sai jatkoa välierissä, mutta tällä kertaa lopputulos oli suomalaisittain surullinen. Nimittäin USA iski 4-3-voittomaalin ajassa 58:44 ja eteni sen turvin MM-finaaliin. Nuorten Leijonien matka käy puolestaan pronssiotteluun, jossa vastaan asettuu Venäjä.

Venäjällä ei ollut välierissä mitään mahdollisuutta Kanadaa vastaan, vaan kisaisäntä marssi vakuuttavalla 5-0-voitolla finaaliin.

Kummalla maalla on parempi motivaatio pronssimitaleihin? Se joukkue on yleensä nimittäin vahvoilla.

Pronssiottelu on ohjelmassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä klo 0:30.

NÄIN KATSOT SUOMI-VENÄJÄ-OTTELUN SUORANA LÄHETYKSENÄ TV:STÄ

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.