Suomi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – näin katsot ottelun TV:stä

EM-kisojen Suomi Huuhkajat Joel Pohjanpalo
Kuva: Getty Images

Suomi aloitti EM-kisat sensaatiomaisella voitolla. Nyt vastaan asettuu kotiyleisön edessä pelaava Venäjä. Näin katsot ottelun TV:stä.

Veikkauskisa Suomi-Venäjä-peliin – voita 500 € ja Huuhkajien pelipaita

Huuhkajien historian tärkein ottelu on ohjelmassa keskiviikkona, kun panoksena on jo jatkopaikka EM-kisoissa. Tasapeli varmistaisi jo hyvin todennäköisesti tämän hurjan suorituksen. Voitto sen sijaan sinetöisi sen varmuudella. Venäjä on kuitenkin kova haaste, sillä joukkue ei ole todellakaan niin heikko, mitä Belgia-ottelu antoi ymmärtää.

Mainos alkaa

Kaikki paineet ovat kuitenkin Venäjällä, sillä joukkueelle pistemenetys keskiviikkona olisi katastrofi. Suomen puolustus on taatusti kunnossa, mutta miten joukkue pääsee paineen alta pois. Sen on pakko parantua, tai muuten Venäjä saa jossain vaiheessa palkinnon.

Suomella on kuitenkin todella vaarallinen kärkipari, joka ei tarvi kuin yhden paikan onnistuakseen maalinteossa. Se on pakko tiedostaa myös Venäjän pukuhuoneessa.

Näin katsot Suomi-Venäjä-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä

Jalkapallon A-maajoukkueen EM-kisojen toinen ottelu Venäjää vastaan näkyy suorana lähetyksenä Ylen TV2-kanavalta. Myös kaikki muut EM-kisojen ottelut tulevat ilmaiseksi Ylen kanavilta.

Suomen ja Venäjän välinen kohtaaminen on ohjelmassa keskiviikkona 16.6.2021 klo 16:00.