Suomi-Venäjä näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Suomi-Venäjä Venäjä-Suomi IIHF Suomi MM-kisat 2019

Leijonat teki sensaatiomaisen paukun torstaina ja eteni välieriin. Nyt edessä on suurempi haaste. Katso Suomi-Venäjä-ottelu live streamin välityksellä.

MM-välierä: Suomi-Venäjä 25.5. klo 16:15 – live stream:

Suomen uskomaton turnaus sai onnellisesti jatkoa torstaina, kun Leijonat taisteli mielettömällä tavalla Ruotsin nurin jatkoajan jälkeen numeroin 5-4. Voitto puolivälierissä oli hurja saavutus, sillä NHL-tähdistä koottu Tre Kronor oli selvä suosikki otteluun. Nimilista ei kuitenkaan merkannut puolivälierissä mitään, kun Suomi jylläsi omalla pelillään ansaittuun voittoon.

Välierissä haaste on astetta valtavampi, kun vastustajana on voitosta voittoon MM-kisoissa edennyt Venäjä. Jos Ruotsi oli pelannut heikon turnauksen, niin nyt vastustaja on äärimmäisen tiivis ryhmä, joten luvassa on entistä vaikeampi haaste. Myös Venäjän yksilöt ovat vieläkin kovempia kuin mitä Ruotsilla oli.

Leijonien itseluottamus ja usko on kuitenkin sitä luokkaa, että kaikki on mahdollista. Se on kuitenkin varmaa, että Suomen on pystyttävä pelaamaan lauantaina turnauksen paras ottelunsa, mikäli finaalipaikasta halutaan edes haaveilla.

Tätä jännittävää näytelmää ei todellakaan kannata missata. Ota siis hyvä asento kotisohvalta ja avaa lähetys klo 16:15, koska silloin Leijonat taistelee pääsystä MM-finaaliin!

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!