Video: Suomi ja Venäjä kolaroivat jälleen hiihdon maailmancupissa – Venäjän valmentaja vaatii Verneri Suhoselle rangaistusta

Verneri Suhonen Suomi & Gleb Retvyhin Venäjä / Pallomeri.net

Maailmancupissa kolaroitiin jälleen niin, että osapuolina olivat Suomi ja Venäjä. Tällä kertaa näyttämönä toimi miesten parisprintti.

Ruotsin Ulricehamnin maalimancup-kisoissa nähtiin jälleen latukolari, jossa osapuolina olivat Suomi ja Venäjä. Tällä kertaa miesten parisprintin alkuerän viimeisellä osuudella Suomen Verneri Suhonen kolaroi Venäjän Gleb Retivyhin kanssa.

Molemmat hiihtäjät kaatuivat ja molemmat maat karsiutuivat finaalista. Kiukkuinen Retivyh väitti, että Suhonen tuli hänen suksiensa päälle.

Tilanne on saamassa jälkipuintia, sillä Venäjä vaatii Kansainvälistä hiihtoliittoa FIS:iä rankaisemaan Suhosta. Venäläisen uutistoimisto Tassin mukaan Venäjän maajoukkueen päävalmentaja Markus Cramer on luvannut Retivyhille olla yhteydessä FIS:n kilpailujohtajaan Suhosen rankaisemiseksi.

Mainos alkaa

Suhonen kommentoi tapausta Instagram-storyssaan.

– Tänään ei ollut tuuri meidän puolella. Somepalautteesta päätellen ei olla ihan viimeisimmässä huudossa rajan takana…, Suhonen totesi.

Suomi ja Venäjä kolaroivat Ulricehamin parisprintissä:

Katso myös: Video: Järisyttävä tyrmäys UFC:ssä – ”lentävä polvi” kajahti suoraan koteloon ja sammutti lamput