Suomi–Tshekki-KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet pudotuspeleihin, ja puolivälierissä Leijonat kohtaa Tshekin. Sen kunniaksi laitetaan pystyyn kisa!

Vielä ehdit mukaan tähänkin: MM-kisojen korkein kerroin -skaba

Näin osallistut meidän avausmaalikisaan:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Suomi–Tshekki-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy torstaina 3.6. klo 20:15.

Mainos alkaa

Esimerkkiveikkaus: 11:39, tai vaikkapa 31:14. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ainoana ehtona on se, että omistat Coolbetin pelitilin.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

TUTUSTU BONUKSEEN!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa pelitilin olemassaolon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.