Suomi teki hurjan tempun! Kaatoi futsalin mahtimaa Espanjan A-maaottelussa

Suomi teki hurjan tempun! Kaatoi futsalin mahtimaa Espanjan A-maaottelussa

Suomi nappasi sunnuntaina todella huikean voiton, kun se kaatoi futsalin A-maaottelussa lajin suurmaihin kuuluvan Espanjan numeroin 1-0.

Viime vuosina kovasti eteenpäin mennyt Suomen maajoukkue sai sunnuntaina todella kovan osoituksen siitä, että laji on mennyt valtavasti eteenpäin Suomessa.

Espanjan kovuudesta kertoo se, että maa sijoittui vuosi sitten pelatuissa EM-kisoissa toiseksi. EM-kultakaan ei ollut kaukana, sillä Portugali vei trillerin nimiinsä vasta jatkoajan jälkeen.

Suomi ei kuitenkaan lähtenyt nöyristelemään suurmaan edessä, vaan pelasi suorastaan jäätävän kovan ottelun. Espanja ei onnistunut murtamaan Suomen puolustusta kertaakaan, vaan joutui nöyrtymään äärimmäisen tylyyn 1-0-tappioon. Espanja on edellisen kerran jäänyt maaleitta 22.3.2016.

Tuon päivämäärän jälkeen Espanja on hävinnyt ainoastaan neljä ottelua. Venäjälle MM-kisojen puolivälierän, Portugalille EM-finaalin, Brasilialle A-maaottelun sekä nyt Suomelle A-maaottelun. Se kertonee kaiken siitä, kuinka ison voiton Suomen maajoukkue nappasi.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut