Suomi-Tanska näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Toronto Maple Leafs Suomalaistähdet Suomi Leijonat Harri Säteri KHL
Kuva. Getty Images

Suomi päättää alkulohkon tiistai-iltana, kun päätöspelissä vastaan asettuu Tanska. Näin katsot ottelun suorana lähetyksenä.

Leijonien osalta lohkovoitto on jo karannut käsistä ja myös 2. sija näyttää epätodennäköiseltä. Eli realistisesti sijoitus lohkossa tulee olemaan kolmas. Tämä tarkoittaa sitä, että toisesta lohkosta puolivälieriin tulee vastustajaksi joko Tshekki tai Kanada.

Tiistaina onkin viimeinen tilaisuus laittaa erikoistilanteiden kuviot kuntoon ja saada onnistumisia, koska torstaina koittaa kohtalon hetket puolivälierässä.

Tanska-ottelussa Suomen asema suosikkina on naulattu, joten voitto pitäisi kaiken järjen mukaan irrota. Olisi varmasti hyvä saada myös maaleja, sillä esimerkiksi Mikko Rantanen ei ole vielä onnistunut kertaakaan maalinteossa MM-kisojen aikana.

Alla on nihkeä Itävalta-ottelu, joten Tanskaa vastaan kaukalossa ilmeen pitää olla pirteämpi.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Tanska

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.