Ilmainen kisa! Veikkaa Suomi-Tanska avausmaalin syntyaika ja voita aitiolippu MM-puolivälierään

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Suomi kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussa Tanskan, joka taistelee vielä tiukasti pääsystä MM-kisojen pudotuspeleihin.

Leijonien viimeiset ottelut ovat päättyneet voittoihin, mutta peliesitykset ovat jättäneet vielä parantamisen varaa. Vielä on yksi ottelu aikaa lyödä tulosta taululle ennen kuin tosipelit käynnistyvät.

Torstaina puolivälierissä onkin luvassa valtaisa haaste, koska mahdollinen vastustaja on Tshekki tai Kanada. Näin ollen kaikki kuviot pitää olla selvillä, jotta mitalipeleihin on mahdollisuus.

Tätä ennen pitää hoidella kuitenkin vielä Tanska, jonka Leijonat kohtaa tiistai-iltana.

Otteluun on tarjolla loistava avausmaalikisa, sillä lähimmäksi osunut voittaa aitiolipun Leijonien puolivälierään torstaille 25. toukokuuta.

Veikkaa Suomi-Tanska-ottelun avausmaalin syntyaika:

 

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevaa lomaketta käyttäen Suomi-Tanska-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy tiistaina 23.5. klo 20:20.

Esimerkkiveikkaus: 11:26, tai vaikkapa 56:57.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen aitiolipun torstaina 25.5. Tampereen Nokia Areenalla pelattavaan Leijonien puolivälierään.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.