Suomi-Tanska: Tässä kolme kuoppaa, joihin Leijonat voi pudota!

Suomi-Tanska: Tässä kolme kuoppaa, joihin Leijonat voi pudota!

Suomi palaa sorvin ääreen kahden päivän tauon jälkeen. Ohjelmassa on seuraavaksi Tanska, johon ei tule suhtautua kevyesti.

3. Kiekollisen pelin hitaus

Tämä on aina riski, kun otteluun lähtee ennakkosuosikkina. Vastustaja pyrkii rikkomaan peliä ja iskemään vastaan, joten kiekon pitää liikkua sopivaan tahtiin ja riittävän laadukaasti, jotta Tanskalle ei tarjoudu paikkoja iskeä. Lisäksi nopea kiekollinen peli vaikeuttaa Tanskan pelin organisointia, jolloin Suomi saa vikkelät laiturit vauhtiin helpommin ja vietyä kiekon Tanskan alueelle paljon vaivattomammin.

2. Pakkien ylihyökkääminen

Leijonilla on paljon kiekolliseen peliin orientoituneita pakkeja, joille nousuun lähteminen on erittäin luontaista. Ja nyt, kun sille olisi tilaakin tarjolla, voi houkutus ottaa vallan. Eikä siinä mitään, jos kaikki toimii, mutta kommunikaatiokatkoksen tai harhasyötön sattuessa tulee kiire omiin ja sinne on kovaa vauhtia menossa ylivoimahyökkäys. Maalimäärät tuskin kovin korkeiksi nousevat, jolloin Tanskalle ei kannata edes tarjota tuollaisia mahdollisuuksia.

1. Asenne

Kaikki lähtee asenteesta. Ei olisi historian ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun Suomi olisi MM-kisoissa rullannut voitosta voittoon ja sitten suojaus laskee ottelussa, jossa rutiinitason pitäisi riittää. Kunhan ranteet eivät löysty ja työhaalarit ovat yllä, niin ongelmia ei pitäisi tulla.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut