Suomi-Sveitsi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi-Sveitsi Saksa-Suomi Suomen u20 nuoret leijonat nuorten leijonien antti pennanen

Nuoret Leijonat kohtaa U20 MM-kisojen lohkovaiheen toisessa ottelussa Sveitsin. Näin näet Suomi-Sveitsi-ottelun suorana lähetyksenä TV:stä.

U20 MM-kisat käynnistyivät joulupäivänä. Suomi kohtasi avausottelussa Saksan, kun taas Sveitsi sai vastaansa Slovakian. Nuorten Leijonien kisat käynnistyivät rutiininomaisella 5-3-voitolla. Sen sijaan Sveitsi kärsi yllätystappion Slovakialle numeroin 1-0.

Sveitsi onkin jo aika pinteessä, sillä pisteitä tarvisi tulla tai tilanne voi muuttua tukalaksi. Suomelle ei ottelusta kelpaa mikään muu kuin voitto, joten luvassa on mielenkiintoinen taisto, joka nähdään erittäin hyvään aikaan.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina klo 21:00.

Mainos alkaa

Näin katsot Suomi-Sveitsi-ottelun suorana lähetyksenä TV:stä

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.