Olympialaiset: Suomi ja Sveitsi kohtaavat puolivälierässä – näin katsot ottelun TV:stä

Leijonien olympialaiset Suomi Leijonilta Leijonat Sakari Manninen / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Olympialaiset ovat edenneet miesten jääkiekossa puolivälierävaiheeseen, jossa nähdään Suomi-Sveitsi-ottelu. Näin katsot ottelun TV:stä.

Leijonilla on kohtalon hetket, sillä puolivälierä määrittää aina pitkälti turnauksen onnistumisen. Mitalipelien ulkopuolelle jääminen olisi katastrofi, kun taas välierät tarjoaa mahdollisuuden jopa mestaruuteen.

Mukana on kahdeksan maata, joten enää ei ole helppoja pelejä tiedossa. Sveitsi pelasi surkean lohkovaiheen, mutta neljännesvälierien Tshekki-ottelu oli osoitus joukkueen vaarallisuudesta. Se nappasi ansaitusti voiton ja eteni Suomen vastustajaksi puolivälieriin.

Leijonat on ehdottomasti suuri suosikki ottelun voittajaksi, joten omalla tasolla suorittamisen pitäisi tuoda voitto tililleen.

Taisto alkaa keskiviikkona klo 10:40, joten jääkiekko täyttää heti aamusta ohjelmatarjonnan.

Näin katsot Suomi-Sveitsi-ottelun TV:stä

Olympialaisten jääkiekon televisio-oikeudet ovat Discoverylla, joka lähettää otteluita suorana lähetyksenä maksullisen Discovery+ -palvelun kautta. Tämän lisäksi Suomen ottelut tulevat myös ilmaiseksi TV5-kanavan kautta, joten ympäri Suomen päästään kannustamaan omia sankareita suorana lähetyksenä.

DISCOVERY+ -PALVELUUN