Suomi-Slovakia näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa U20-otteluun live stream

Suomi Jukka Jalonen
Kuva: Getty Images

U20 MM-kisojen alkulohko painelee kovaa vauhtia eteenpäin. Näin katsot keskiviikkoillan Suomi-Slovakia-ottelun ilmaiseksi TV:stä.

Suomen pelit ovat sujuneet tähän mennessä voitokkaasti, sillä Saksa kaatui numeroin 5-3 ja Sveitsi puolestaan 4-1. Slovakia puolestaan kaatoi Sveitsin, mutta toisessa ottelussa Kanada oli vahvempi numeroin 1-3. Se oli kuitenkin Slovakialta sellainen taistelu, että joukkue sopii ottaa tosissaan jokaisessa ottelussa.

Suomelle ottelu on kuitenkin sellainen, että voitto on yksinkertaisesti saatava, jotta haaveet lohkovoitosta elää ja voi hyvin. Kuitenkin ennakkoon kaikki ratkaisut pitäisi tulla lohkon viimeisessä ottelussa, jossa vastaan asettuu Kanada.

Suomen ja Slovakian välinen ottelu käynnistyy keskiviikkona klo 21:00.

Mainos alkaa

NÄIN KATSOT SUOMI-SLOVAKIA-OTTELUN SUORANA LÄHETYKSENÄ TV:STÄ

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.