Suomi-Saksa näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Suomi-Saksa näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

Leijonien alkulohko saa kruununsa tiistaina, kun vastaan asettuu Saksa. Katso Suomi-Saksa-ottelu ilmaiseksi live streamin avulla.

Suomi-Saksa 21.5. klo 13:15 – ilmainen live stream

Leijonien viimeinen alkulohkon ottelu on edessä tiistaina, kun vastaan asettuu niin ikään puolivälieriin valmistautuva Saksa. Toni Söderholmin luotsaama joukkue aloitti turnauksen neljällä voitolla, kunnes maa koki todellisen murskatappion Kanadalle. Saksa kuitenkin pesi kasvojaan sunnuntaina, kun se taisteli urheasti USA:ta vastaan. Tuloksena oli kuitenkin harmittava 3-1-tappio, joka tarkoitti sitä, että maalla ei ole enää mahdollisuuksia taistella lohkovoitosta. Saksan sijoitus tuleekin olemaan joko kolmas tai neljäs.

Sen sijaan Suomella on mahdollisuudet lohkovoittoon – vieläpä erittäin hyvät. Nimittäin Leijonat on varmasti lohkovoittaja, mikäli viimeisestä ottelusta irtoaa voitto. Myös jatkoaikatappio voi mahdollisesti riittää, mutta se ei ole enää silloin suomalaisten käsissä.

Suomi ja Saksa kohtasivat viime vuoden MM-kisoissa, jolloin saksalaiset nappasivat 3-2-jatkoaikavoiton. Leon Draisaitlin tähdittämää joukkuetta ei sovi aliarvioida, sillä nipusta löytyy yksilötaitoa. Mikäli Leijonat pystyy kuitenkin pelaamaan tiiviisti joukkueena, niin täysi pistepotti ja lohkovoitto ovat enemmän kuin realistinen tavoite.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Tiistain otteluohjelma:

Klo 13:15 Suomi-Saksa

Klo 13:15 Tshekki-Sveitsi

Klo 17:15 Norja-Latvia

Klo 17:15 Slovakia-Tanska

Klo 21:15 Kanada-USA

Klo 21:15 Ruotsi-Venäjä

Tässä viime vuoden kohtaamisen parhaat palat.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut