Vetovihjeet: Suomi – Ruotsi | Su 14.11. klo 17:30

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Karjala-turnaus päättyy perinteiseen Suomi-Ruotsi otteluun, ja kyseisestä matsista poimitaan myös päivän vetovihjeet!

EHT – Karjala-turnaus: Suomi – Ruotsi

Molemmat joukkueet pääsevät sunnuntain otteluun puhtaalla pelillä, sillä kumpikin kaatoi niin Tshekin kuin myös Venäjän.

Suomen peli oli Tshekki-matsin alussa varsin hukassa, mutta maalinteon tehokkuus oli sitäkin paremmassa kuosissa, sillä viisi vetoa toivat kolme maalia. Tshekki puolestaan laukoi avuserässä peräti 16 kertaa, mutta Niclas Westerholmin huippuotteet tolppien välissä pitivät joukkueen nollilla.

Tämän illan ottelussa moiseen alkuryöpytykseen ei ole enää varaa, ja sitä Jukka Jalonen onkin varmasti ryhmälleen teroittanut.

Kotiyleisön edessä Ruotsia vastaan pelaaminen sytyttää varmasti joukkueen siinä määrin, että Suomen voitto on tänään hyvä valinta Coolbetin tarjoamalla markkinoiden korkeimmalla kertoimella.

14.11. klo 17:30
SuomiRuotsi
Vihje: Suomi
Kerroin: 2,10

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!