Suomi-Ruotsi näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi Jukka Jalonen
Kuva: Getty Images

Suomi pelaa paikasta mitalipeleihin lauantaina, kun vastaan asettuu aina niin ihana Ruotsi. Ottelu näkyy tietysti TV:stä ja tästä löydät ohjeet, miten näet puolivälierän.

U20 MM: Suomi – Ruotsi -KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Suomen ja Ruotsin kohtaamisessa on valtavat panokset, sillä toisen turnaus päättyy isoon pettymykseen, kun taas toinen jatkaa taistelua MM-kullasta. Molemmat kärsivät alkulohkon viimeisessä ottelussa tappion, joten siltä osin lähtökohdat ovat vastaavat.

Ruotsi on ehkä ennakkoon hienoinen suosikki paremman materiaalinsa turvin, mutta Suomi altavastaajana omaa kaikki mahdollisuudet voittoon. Se on varmaa, että luvassa on taatusti mielenkiintoinen ja jännittävä kohtaaminen!

Mainos alkaa

Kamppailu käynnistyy lauantaina klo 22:30.

NÄIN KATSOT SUOMI-RUOTSI-OTTELUN SUORANA LÄHETYKSENÄ TV:STÄ

Jääkiekon U20 MM-kisojen televisio-oikeudet ovat tänä vuonna Discoveryn omistuksessa. Se tarkoittaa sitä, että pelit tulevat TV5:n sekä Dplay-palvelun kautta. Suomen ottelut näkyvät tietysti ilmaiseksi juuri TV5-kanavalta. Maksullisen Dplayn puolelta on nähtävissä kaikki turnauksen ottelut, mikä on poikkeuksellista, sillä aikaisemmin vain Suomen ottelut ovat olleet nähtävillä sekä tietysti turnaukset pudotuspelit.

Nyt kiekkofanit saavat todellista viihdettä loppuvuoteen sekä alkuvuoteen 2021, kun U20-pelaajien vauhdikkaita otteluita on tarjolla televisiosta jokaisena päivänä. U20 MM-kisojen otteluohjelma on tiivis ja sehän kelpaa enemmän kuin hyvin lätkäkansalle.