Suomi – Ruotsi näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

lohkot Suomi Leijonien otteluohjelma Leijonat MM-finaali lohkot
Kuva: Getty Images

Suomi ja Ruotsi tarjoavat todellisen klassikon maanantaina MM-kisoissa. Kaiken lisäksi panoksia riittää, sillä häviäjä voi melkein unohtaa lohkovoiton.

Leijonien startti MM-turnaukseen on ollut vaikea, sillä USA:lle tuli tappio ja Saksa kaatui vain vaivoin. Nyt Ruotsia vastaan pitäisi saada jo voittoa tilille, sillä muuten lohkovoiton voi unohtaa. Leijonat on materiaalinsa puolesta turnauksen kärkeä, mutta vielä totuttu kiekkokontrolli ei ole lähtenyt kulkemaan. Ruotsi on yksi pahimmista vastustajista, joten nyt on hyvä testi nähdä, missä mennään.

Tre Kronorilta löytyy NHL-osaamista ja lisää on tulossa, kun William Nylander liittyy joukkueen matkaa. Muutenkin passeja on leimaamatta, joten vahvistuksia varmaan odotella vielä lisääkin.

Mainos alkaa:

Suomen ja Ruotsin välinen koitos käynnistyy maanantai-iltana klo 20:20.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Ruotsi

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.