Suomi – Ruotsi näkyy ilmaiseksi – näin aukeaa live stream

Suomessa joukkue Leijonat Suomi MM-kisat
Kuva: Getty Images

Suomi ja Ruotsi kohtaavat keskiviikon hegemoniaottelussa, jossa panoksena on tiukasti jo lohkovoitto. Kiekko tippuu jäähän klo 20:20.

Voita VIP-liput Leijonien otteluun!

Suomen turnaus on käynnistynyt kolmella voitolla, joten juna kulkee vahvasti raiteillaan. Myös Ruotsin turnaus on saanut hienon startin. Varsinkin Tshekin voittaminen oli kova osoitus Tre Kronorin iskukyvystä.

Nyt toisen on kuitenkin hävittävä ja tuo tappio saattaa olla kohtalokas lohkovoiton kannalta, mikä puolestaan takaisi ennakkoon helpomman vastustajan puolivälieriin. Näin ollen panoksia riittää, sillä kumpikin haluaa saada toisen päänahan ja hienoisen yliotteen vastustajasta.

Leijonat on hienoinen suosikki otteluun, mutta reilu viikko sitten pelattu EHT-ottelu päättyi Ruotsin 4-3-voittoon. Nyt Suomen taakse asettautuu fanaattinen kotiyleisö, joten eiköhän tuo tulos käänny päälaelleen ja Leijonien tilille kilahtaa jo neljäs perättäinen voitto.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Ruotsi

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.