Suomi ja Norja kohtaavat MM-kisojen avauspäivänä – näin katsot ottelun TV:stä

Suomi Leijonien otteluohjelma Leijonat MM-finaali lohkot
Kuva: Getty Images

Suomi ja Norja iskevät yhteen perjantai-iltana Nokia Arenan kirkkaissa valoissa. Näin katsot klo 20:20 alkavan ottelun TV:stä.

Voita VIP-liput Suomi-Ruotsi-peliin!

Leijonien kisapuhde käynnistyy perjantaina, kun vastassa on selvästi heikompi Norja. Käytännössä ottelun tulos ratkaistaan jo ennen taiston alkua, koska Suomen valmistautuminen on olennaisessa osassa lopputuleman kannalta. Mikään asia ei viittaa ennalta Norjan yllätykseen, mutta toisaalta maalla ei ole mitään paineitakaan, koska se pääsee vain ja ainoastaan kokeilemaan jättipaukkua.

Suomen osalta paineet ovat poikkeuksellisen suuret MM-turnauksessa, koska vuosien tauon jälkeen tapahtuma järjestetään Suomessa. Jos aikaisemmissa kisoissa hallissa on saattanut olla tyhjää, niin nyt jokainen Leijonien MM-ottelu on loppuunmyyty.

Leijonat sai mieluisia uutisia kisojen alla, kun Mikael Granlund liittyi NHL:stä mukaan joukkueeseen. Perjantaina tähtihyökkääjä tuskin on kaukalossa, mutta jo lauantaina mies saattaa olla kehissä.

Suomi – Norja – ilmainen live stream

Suomen ja Norjan välinen ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV:stä, sillä MTV3 lähettää jokaisen Leijonien ottelun suorana lähetyksenä. C Moren maksullisella puolella on sen sijaan tarjolla hieman kattavammat studio-osuudet Suomen matseihin.

Suomi ja Norja kohtaavat perjantaina klo 20:20.