Näin katsot Suomi-Liechtenstein-ottelun TV:stä – ilmaiskanava välittää suorana lähetyksenä

Näin katsot Suomi-Liechtenstein-ottelun TV:stä – ilmaiskanava välittää suorana lähetyksenä

Perjantaina koittaa suomalaisen jalkapalloilun historian suurin hetki, kun Suomi ja Liechtenstein kohtaavat Helsingissä EM-karsintojen merkeissä. Ottelu tulee suorana lähetyksenä TV:stä.

Huuhkajien tilanne omassa lohkossaan on herkullinen, koska yksi voitto riittää varmistamaan paikan jalkapallon EM-kisoihin. Tuohon paras mahdollisuus siunaantuu perjantaina, kun Helsinkiin saapuu vieraaksi lohkon heikkopussiksi odotetusti valahtanut Liechtenstein. Tasoero maiden välillä on valtava, joten kaikki muut tulokset kuin Suomen voitto ovat täydellisiä katastrofeja.

Suomi-Liechtenstein-ottelu TV:stä suorana lähetyksenä

Suomen ja Liechtensteinin välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta. Kun kyseessä on näinkin merkittävä taisto, niin Viasatin ja Nelosen yhteistyön johdosta ottelu saatiin ilmaisakanaville, joten Nelosen kautta jokaisella on mahdollisuus ihailla historiallista hetkeä.

Ottelu käynnistyy perjantaina klo 19:00, joten ei muuta kuin Nelonen päälle ja kannustamaan Huuhkajat historialliseen temppuun.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut