Suomi-Kanada live stream – katso MM-finaali ilmaiseksi sunnuntaina

Suomi-Kanada live stream – katso MM-finaali ilmaiseksi sunnuntaina

Suomi-Kanada on ehdoton sunnuntain herkkupala, sillä koko suomalainen lätkäkansa pysähtyy illalla tv-vastaanottimien ääreen.

MM-finaali: Suomi-Kanada – ilmainen live stream

Leijonien uskomaton turnaus hakee sitä viimeistä silausta, sillä historian kolmas maailmanmestaruus on enää yhden voiton päässä. Viimeinen este unelman edessä on Kanada, joka marssi finaaliin kaatamalla Tshekin numeroin 5-1. Joukkueet kohtasivat alkulohkossa, jolloin Suomi nappasi 3-1-voiton. Nyt edessä on kuitenkin täysin eri peli, sillä kumpikin joukkue on parantanut huimasti peliään.

Kaikki tietävät myös Kanadan äärimmäisen kovan henkisen lujuuden, sillä maa saa aina parhaimman irti kovimmassa mahdollisessa paikassa. Tuohon samaan täytyy pystyä myös Suomen, mikäli MM-kullasta halutaan haaveilla.

Suomella on kuitenkin äärimmäisen hyvät mahdollisuudet tehdä suoranainen sensaatio, sillä ennakkoon joukkueella ei pitänyt olla mitään mahdollisuuksia menestykseen. Tästä huolimatta pudotuspeleissä kaatui niin Ruotsi kuin Venäjäkin, joten yllätykset ovat jatkuneet kerta toisensa jälkeen. Varsinkin Venäjä-voitto oli yksi suomalaisen kiekkohistorian kovimmista tempuista, sillä tähtiä vilissyt nippu oli tänä vuonna myös äärettömän tiivis joukkue. Siitäkin huolimatta Venäjä jäi kokonaan nollille, kun Kevin Lankinen seisoi päällään.

Lankiselta vaaditaan sunnuntaina yhtä hyvää peliä, kun kiekko tippuu Bratislavassa jäähän klo 21:15. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan.

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut